Pedicure Floriande Hoofddorp

KLANTENSTOP!

Pedicure Floriande

Want je voeten verdienen je aandacht!
Basisbehandeling
Knippen van de nagels, glad maken van de nagelplaat,
Verwijderen van eelt , incrèmen met een
verzorgende crème
Pedicurebehandeling Plus
De basis en wat extra's
Pedicurebehandeling Deluxe
Een echte verwenbehandeling
Previous slide
Next slide

Ureumline Klovencreme

Ureumline klovencreme

Klik om te bestellen

Ureumline Klovencreme met 15% Ureum

Ureumline U15 klovencreme is een product dat is ontworpen om droge, gebarsten huid te behandelen en te voorkomen. Deze crème is speciaal ontwikkeld voor mensen die last hebben van zeer droge huid, kloven, eeltplekken, en andere huidaandoeningen en is ook zeer geschikt voor mensen met Diabetes.
In deze blogpost zullen we het hebben over de ingrediënten, werking, en voordelen van deze crème.

Ingrediënten
De Ureumline U15 klovencreme bevat een aantal belangrijke ingrediënten die samenwerken om de huid te hydrateren en te beschermen. Het belangrijkste ingrediënt is ureum, dat in hoge concentraties in de crème aanwezig is. Ureum is een stof die van nature in de huid aanwezig is en helpt om vocht vast te houden. Door ureum aan te brengen op de huid wordt het vochtgehalte in de huid verhoogd, waardoor de huid gehydrateerd blijft.

Andere belangrijke ingrediënten in de Ureumline U15 klovencreme zijn shea boter, jojoba olie, en allantoïne. Shea boter is een natuurlijke moisturizer die helpt om de huid zacht en soepel te maken. Jojoba olie heeft een vergelijkbare werking en helpt om de huid te voeden en te beschermen. Allantoïne is een stof die helpt om de huid te herstellen en te kalmeren.

Werking

De Ureumline U15 klovencreme werkt op twee manieren. Ten eerste helpt het om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor de huid zacht en soepel blijft. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van een zeer droge huid, omdat een gebrek aan vocht kan leiden tot jeuk, schilfering, en andere irritaties zoals hielkloven. Hielkloven ontstaan vaak in de zomer als mensen meer op slippers lopen en kunnen als ze barsten zeer pijnlijk zijn.

Ten tweede helpt de crème om de huid te beschermen tegen schade. Door de hydraterende werking van ureum, shea boter, en jojoba olie wordt de huid beschermd tegen uitdroging en schade door externe factoren zoals kou, wind, en zonlicht. Bovendien helpt de allantoïne in de crème om de huid te herstellen en te kalmeren, waardoor eventuele irritaties worden verminderd.

Voordelen

Het gebruik van Ureumline U15 klovencreme biedt een aantal voordelen. Ten eerste helpt het om de huid te hydrateren en te voeden, waardoor de huid zacht en soepel blijft. Dit is vooral belangrijk voor mensen die last hebben van een zeer droge huid, omdat een gebrek aan vocht kan leiden tot jeuk, schilfering, en andere irritaties.

Ten tweede helpt de crème om de huid te beschermen tegen schade. Door de hydraterende werking van ureum, shea boter, en jojoba olie wordt de huid beschermd tegen uitdroging en schade door externe factoren zoals kou, wind, en zonlicht.

Als pedicure zijnde raad ik Ureumline U15 klovencreme aan omdat het een effectieve en veilige behandeling is voor droge, gebarsten huid en kloven op de voeten. Voeten worden vaak blootgesteld aan wrijving, druk en vochtigheid, waardoor ze vatbaarder zijn voor huidproblemen zoals kloven. Deze kloven kunnen pijnlijk zijn en het lopen bemoeilijken.

Ureumline U15 klovencreme bevat een hoge concentratie ureum (15%), wat de hydratatie van de huid bevordert en helpt om de huidbarrière te versterken. Shea boter en jojoba olie bieden extra hydratatie en voeding aan de huid. Allantoïne helpt de huid te herstellen en kalmeren.

Ik gebruik Ureumline U15 klovencreme als onderdeel van mijn behandelingen omdat het helpt om de huid van de voeten te verzachten en te beschermen. Het kan ook worden gebruikt als een preventieve maatregel om kloven en andere huidproblemen te voorkomen. Regelmatig gebruik van Ureumline U15 klovencreme kan bijdragen aan een gezonde, gehydrateerde en zachte huid op de voeten. Je zult de pedicure nog wel nodig hebben voor het behandelen van je voeten maar je voeten zullen ook tussen de behandelngen door zacht aanvoelen en met de lente en zomer in aantocht is dat een fijne gedachte.

Kortom, Ureumline U15 klovencreme is een aanbevolen product voor pedicures en mensen die last hebben van droge, gebarsten huid en kloven op de voeten. Het is een effectieve en veilige oplossing die helpt om de huid te hydrateren, te voeden en te beschermen. De huid is bij uitstek ook geschikt voor Diabetici omdat zij vaak een extreem droge huid hebben.

We sommen de voordelen van Ureumline U15 Klovencreme hieronder nog eens voor je op:

  1. Hydrateert de huid: De crème bevat ureum, wat een stof is die helpt om vocht vast te houden in de huid. Hierdoor wordt de huid gehydrateerd en blijft het vochtgehalte op peil.
  2. Verzacht en beschermt: Shea boter en jojoba olie zorgen voor extra hydratatie en voeding van de huid, terwijl allantoïne helpt om de huid te herstellen en te kalmeren. Dit zorgt ervoor dat de huid zachter wordt en beschermd tegen schade.
  3. Voorkomt kloven: Regelmatig gebruik van Ureumline U15 Klovencreme kan helpen om kloven op de voeten te voorkomen. Dit is vooral belangrijk voor mensen die veel lopen, sporten, of die om andere redenen meer vatbaar zijn voor kloven.
  4. Geschikt voor gevoelige huid: De crème is geschikt voor mensen met een gevoelige huid omdat het geen parfum of kleurstoffen bevat.
  5. Makkelijk aan te brengen: De crème heeft een fijne textuur en wordt snel opgenomen door de huid, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en niet plakkerig aanvoelt.
  6. Betaalbaar: Ureumline U15 Klovencreme is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar bij drogisterijen en online winkels.

Kortom, Ureumline U15 Klovencreme biedt vele voordelen voor mensen met droge, gebarsten huid en kloven op de voeten. Het helpt om de huid te hydrateren, te verzachten, te beschermen en te voorkomen dat er kloven ontstaan. Het is ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid en is betaalbaar en gemakkelijk verkrijgbaar.

Pedicure plus

Leave a Comment