Westerschelde 47

2134 VX Hoofddorp

Ma-Do: 9:00 - 17:00
Ma-Di: 19:00 - 22:00

0628120558

Bel of whatsapp voor een afspraak

Pedicure Floriande

Want je voeten verdienen je aandacht!
Basisbehandeling
Knippen van de nagels, glad maken van de nagelplaat,
Verwijderen van eelt , incrèmen met een
verzorgende crème
Pedicurebehandeling Deluxe
De basis en wat extra's
Wij nemen weer nieuwe klanten aan
Previous
Next

Van dienstverband naar eigen baas

mijn ervaring

Hallo mijn naam is Petra Timmerman. Zo’n dikke 25 geleden volgde ik in Amsterdam aan het Gerda Siemers College de opleiding voetverzorging (pedicure) en nagelstyling. Jaren was ik ambulant pedicure en had een praktijk boven een kapperszaak in Maasland en Maassluis. In de praktijk gaf ik ook nagelstyling behandelingen en zette ik Permanente make-up. Toen ik kinderen kreeg was een eigen bedrijf op dat moment niet handig en zorgde ik vijf jaar voor mijn kinderen. Eenmaal verhuisd naar Hoofddorp ging ik weer voor een baas werken omdat ik thuis geen ruimte zag een praktijk te beginnen. Tot een jaar geleden!

Onze pleegdochter ging op zichzelf wonen en er kwam een prachtige praktijkruimte vrij. Ik greep mijn kans, richtte het in en startte. Met veel succes bouwde ik in korte tijd een goedlopende praktijk op voor Permanente make-up. Het pedicurevak begon ook weer te kriebelen en zo startte ik ook weer als pedicure. Ik heb, anders dan bij andere pedicures nog (beperkt) plaats voor nieuwe klanten. Neem contact met mij op om een afspraak te plannen . Hopelijk zie ik u binnenkort in mijn praktijk in Hoofddorp, Floriande (eiland 2).

 

20190728_180415